Hírek

Érzelmi intelligencia fejlesztése képzés tapasztalatai egy résztvevő szemszögéből

Az egész képzés távoktatásban zajlott, melyet négy órás kontaktnap előzött meg, ahol az előadó egy prezentáció keretében elmondta a képzésről a szükséges információkat,  az online felület használatát mutatta be, majd magát a képzés témáját beszéltük át.

Az online felületen a belépés után a tananyagot saját tempóban,  önállóan végezhettem, mivel a tananyag a nap 24 órájában elérhető volt. Az ismeretanyag elsajátítását, megértését szakértői videók, interaktív feladatok segítették. A tananyag végeztével záróvizsgán minimum 70%-os sikerességgel kellett teljesíteni ahhoz, hogy Tanúsítványt kapjak.

A képzés során sok újat tanultam az érzelmi intelligencia fogalmairól, modelljeiről, fejlődésének folyamatról. Ez tulajdonképpen a környezeti ingerekre adott érzelmi válaszainkat foglalja magába. Fejlesztjük hogyan uralkodjunk önmagunkon, felismerjük magunk és mások érzéseit igy nagyobb esélyünk van boldogabb, kiegyensúlyozott életre. Segít a jobb kapcsolatteremtés elérésében, konfliktuskezelésben.

Nagyon sokat tanultam a képzés során, örülök, hogy jelentkeztem. Az új tanúsítvány, amit a kezemben tarthatok bízom benne majd egykor hasznát fogom venni. A legjobb volt, hogy online végezhettem munkaidő után, nem kellett utazni mert az megterhelő anyagiakban is időben is.

0
X